Szintézis Informatikai Zrt.

Szintézis Informatikai ZRt. Központ
9023 Győr, Tihanyi Árpád u. 2.
Levélcím: 9002 Győr, Pf. 89
Telefon: +36-1-461-5008
E-mail: retail/szintezis.hu

Szintézis Budapest – Kereskedelem
1119 Budapest, Fehérvári út 85/c.
Telefon: +36-1-461-5004
Fax: +36-96-318-658
E-mail: retail/szintezis.hu


Kérjük, töltse ki az alábbi adatokat!

Szintézis ERP Kft.
Web: szintezis-erp.hu
E-mail: erp/szintezis.hu
A Szintézis ERP Kft. 20 éve foglalkozik komplex vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, elsősorban termelő és kereskedelmi vállalatok részére. A cég által kínált rendszerek (DEEP ERP, Infor ERP LX) nemzetközi tapasztalatokon, kipróbált módszereken alapulnak, ezért is rendelkeznek olyan széleskörű referenciahelyekkel világszerte. A Szintézis ERP magasan kvalifikált szakemberei számára egy rendszer bevezetése nem csak egy "telepítés", hanem egy mindent átfogó projekt, amely cégátvilágítással, folyamatoptimalizálással, tanácsadással, egyedi megbízásos fejlesztésekkel, majd pedig 24 órás Real Time supporttal társul.
Szintézis-NET Kft.
Web: szintezis-net.hu
E-mail: szintezis-net/szintezis-net.hu
A Szintézis-NET Kft. Magyarország legnagyobb és legrégebbi start-up vállalkozása, mely 2003-as megalakulása óta folyamatosan bővül. Működésének két alappillére az outsource és az informatikai tanácsadás. A vállalat magas színvonalú szolgáltatást nyújt az IT számos területén (kódolás, tesztelés, elemzés, tervezés, projekt menedzsment, fordítás és lokalizáció) partnerei részére, akik között a kezdő kisvállalkozások és nemzetközi nagyvállalatok egyaránt megtalálhatók. 2011-től saját kutatás-fejlesztési részleg foglalkozik a legújabb, innovációs technológiák feltérképezésével.
Sintezis Birotica srl, Románia
Web: sintezis.ro
E-mail: sintezis/sintezis.ro
Románia egyik piacvezető kereskedelmi rendszer forgalmazójaként a vállalat lefedi az innovatív RETAIL megoldások palettát. A romániai leányvállalat 2006 óta Pricer partner. A Szintézis ZRt.-vel együttműködve számos projektben, például a román online kassza bevezetésben is sikeresen szerepelt.
Szintezis Plus s.r.o., Szlovákia
Web: pricer.sk
E-mail: office/szintezis.sk
A Szintezis Plus Kft. 1999-ben alakult a magyar Szintézis Informatikai Zrt. leányvállalataként. A cég profilja elsődlegesen a szlovákiai piacon lévő kasszagépek szervize volt, mely irányvonal máig megmaradt, azonban az anyacég segítségével komplex megoldásokat kínál a kasszarendszerek HW és SW területén. Ügyfeleik zömében külföldi üzletláncok, ennek következtében egész Szlovákia területén szervizlefedettséggel bír, továbbá együttműködik számos külföldi szoftverházzal is a programok honosítása területén. 2005-től tevékenységét az elektronikus polccímkék forgalmazásával és beüzemelésével is bővítette.