AZ ELSŐ NAV ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ MAGYAR ÖNKISZOLGÁLÓ PÉNZTÁRGÉP MEGOLDÁS!
A NAV ENGEDÉLY (A226) HATÁLYBA LÉPÉSE: 2018. 06.13.
ELSŐ ÉLES ÜZEMI INSTALLÁCIÓ: 2018.07.05.
OTP BANKI CERTIFIKÁCIÓ ÖNKISZOLGÁLÓ PÉNZTÁRGÉPHEZ: 2018.08.01.
JELENLEGI ÉLES ÜZEMI REFERENCIA: 50 + darab önkiszolgáló kassza

A Szintézis Zrt. a 30+ éves nemzetközi és hazai retail tapasztalatait felhasználva, Magyarországon magyar vállalkozásként elsőként engedélyeztetett automata – önkiszolgáló pénztárgép megoldást. A vezető nemzetközi hardverekhez saját szoftveres hátterünket illesztettük, így egy gyors, megbízható és a törvényi előírásoknak megfelelő önkiszolgáló kassza megoldást kaptunk.

Az önkiszolgáló pénztárgépeink készpénz- és / vagy bankkártya elfogadó egységgel, ellenőrző mérleggel (vagy anélkül), vásárlói kosár tartóval (vagy anélkül), és különböző méretű rakodóterületes kivitelben érhetők el. A vásárlási folyamatot interaktív érintőképernyős önkiszolgáló felület, nagyteljesítményű pultscanner, illetve opcionálisan mérleg segíti. Az önkiszolgáló pénztárgépek tetején lévő LED kijelzők különböző színekkel és villogásokkal jelzik a vásárlónak és a kezelőnek a teendőket, tovább növelve az áteresztőképességet. A rendszer rendelhető felügyeleti állomással is, ahonnan 1 kezelő akár 8 önkiszolgáló pénztárgépet is felügyelhet távolról.

[ Fő önkiszolgáló pénztárgép típusaink ]

ÖNKISZOLGÁLÓ PÉNZTÁRGÉP KÉSZPÉNZ ÉS BANKKÁRTYA ELFOGADÓ EGYSÉGGEL, ELLENŐRZŐ MÉRLEGGEL

Komplex önkiszolgáló pénztárgép megoldást keres, amely a fizetési módtól függetlenül minden vevőt ki tud szolgálni és nagy áteresztőképességgel rendelkezik? Készpénz és bankkártya elfogadó, ellenőrző mérleggel integrált, különböző méretű rakodóterülettel rendelkező típusunk ideális választás! Érme visszaforgatós, valamint teljes visszaforgatós (érme+papírpénz) kivitelben is!

ÖNKISZOLGÁLÓ PÉNZTÁRGÉP BANKKÁRTYA ELFOGADÓ EGYSÉGGEL, ELLENŐRZŐ MÉRLEGGEL

Gyorsítaná a kasszazónát? Bankkártya elfogadó és ellenőrző mérleggel integrált, kisebb rakodóterülettel rendelkező (de nagyobb rakodóterülettel is rendelhető) önkiszolgáló kasszánk segít a munkaerőhiány vagy a hullámokban érkező vásárlók gyorsabb kiszolgálásában.

MULTIFUNKCIÓS ÖNKISZOLGÁLÓ PÉNZTÁRGÉP

Önkiszolgáló pénztárgép megoldást keres, amely más funkciót is betölthet? Bankkártyás és mobiltelefonos fizetéssel rendelkező, marketing célokra is használható multifunkciós típusunk az ideális választás. Mire is használható ez a nagyképernyős kioszk állomás:

  • Önkiszolgáló pénztárgép bankkártya és mobiltelefonos fizetéssel.
  • Fizető állomás: az előre fizetési módot is támogató, bankkártya és mobiltelefonos fizetést elfogadó innovatív rendszer, elsősorban szolgáltató vállalkozásoknak.
  • Ár ellenőrző funkció.
  • Törzsvásárlói regisztráció.
  • Webáruház elérése, ahol a készletek és árak is ellenőrizhetőek, és a megrendelt áruk helyben kifizethetők.
  • Promóciók, reklámok futtatása: amint a vásárló megáll a kioszk előtt, automatikusan leállnak a hirdetések, és a kezdőképernyő jön be. A kijelző 27 vagy 21 inches verzióban érhető el, így a reklámok már távolról is látványosak.
  • Virtuális tükör: tökéletes megoldás ruházati, optikai, kozmetikai üzleteknek. A vásárló próbálja fel a ruhát, és a fotóját küldje el kedvesének.
  • Segítség kérése: chatelj vagy kérj segítséget az üzlet személyzetétől.
  • Termék keresés: a Pricer elektronikus polccímke rendszerével (www.pricer.hu) összekötve meg tudjuk mutatni hol található a termék az üzletben. Próbálja ki hogyan is működik egy amerikai likőr áruházban: https://qs.pricer.com/qs/45

A funkcióknak csak a fantázia szab határt!